Wij helpen u uw dromen waarmaken

Onze werkwijze

Eindelijk die badkamer waar u al tijden van droomde? Toch een kavel laten bebouwen? Of een restyling van uw huidige woning? De Appelboom begeleidt het traject van idee tot realisatie.

BOUWEN, REDESIGN EN INTERIEURONTWERP

1

KENNISMAKING

De Appelboom werkt een totaalconcept voor u uit. Dit betekent dat we een intensief traject ingaan. Bij de kennismaking brengen we uw wensen compleet in kaart. Wat vindt u mooi? Wie zijn uw favoriete ontwerpers? Wat zijn belangrijke sfeerbepalers voor u? Of u nu een pand laat ontwikkelen of een restyling van uw keuken wilt, de kennismaking is essentieel voor een succesvol traject.

2

BRAINSTORM

In deze fase bespreken we de eerste idee├źn met elkaar. Mogelijk heeft u al een plan liggen dat we verder voor u uitwerken. Of misschien maken we een compleet plan voor u waarbij uw wensen leidend zijn.

3

PLANNEN

In dit stadium maken we alle plannen concreet. Daarbij rekenen we alles voor u door. We vragen offertes aan voor bijvoorbeeld schilder- en timmerwerk, materialen, meubels en woonaccessoires. In de projectbeschrijving vindt u een kostenraming en een planning. Natuurlijk maken we ook bouwtekeningen en werkbeschrijvingen voor de aannemer, de loodgieter, de keukenbouwer of de timmerman en een lichtplan voor de elektricien.

4

PROJECTBEGELEIDING

Zijn de plannen klaar? Dan gaan we aan de slag met het project. Daarbij verzorgen we de volledige aansturing van schilder, timmerman, loodgieter en elektricien. Dit zijn altijd vaklieden met wie we vaker samenwerken en die weten welk afwerkingsniveau we verlangen. In de tussentijd houden we u op de hoogte van de vorderingen.

5

AFWERKING EN DECORATIE

Welke meubels en verlichting maken uw interieur af? Welke planten, kleden, gordijnen en deurkrukken passen bij het ontwerp? Deze elementen dragen bij aan de hoogwaardige afronding van het project.